Comuna Ocna Sugatag a primit bani de Primărie Nouă. Dar banii destinați, numai 10 miliarde vechi ! au dispărut!

Primarul PSD din Ocna Sugatag după ce și-a linșat politic nașul i-a cheltuit și banii trimiși de guvernul liberal pentru PRIMĂRIE NOUĂ. Actualul sediu de primărie din comuna ultra turistică a Maramureșului pare un fost sediu de CAP. Așa că după ce a accesat peste 4 milioane de euro pentru modernizarea secundei locații turistice a județului, centru civic s-ar fi bucurat de un edificiu modern multifuncțional, necesar administrației locale.

Ca și un vis ar arăta proiectul tradus în construcția concepută și aprobată de edilii comunei. Era vorba de un concept al clădirii administrative ce urma să înlocuiască actuala îngrămădire inutilă. Clădirea era prevăzută cu parc civilizat, o fântână arteziană cu jocuri de lumini poli cromatice și un rondou unde să se odihnească bătrânii satului ieșiți din biserica de peste drum sau în așteptarea soluționării rapide a problemei, pentru care s-ar fi deplasat la primărie.
Nu a fost să fie sau cineva sau câțiva au deturnat banii care au poposit in contul Primăriei în două tranșe. 5 miliarde în decembrie și alte 5 în februarie.
Ideea și proiectul în sine ar fi dat o notă urbanistică aparte, iar despre utilitatea acesteia se subînțelege.
Primarii PSD ului au reușit ca în scurtă vreme să reconstruiască cămine culturale și sedii de primării dotate cu cele mai noi mijloace de comunicare și un confort sporit armonizat cu salariile pe care le primesc truditorii din administrație.
Numai că polițele trebuiesc plătite la scadență, iar sponsorii electorali devin urgent cămătari vorace după ce candidatul lor ocupă postul vizat. Parvenitul cartonat plătește scump accesul la funcții capitale pe care nu le înțelege nici el și nici consoarta bine tunată.