COMPANIA WIZZAIR NU RESPECTĂ LEGISLAȚIA ROMÂNĂ ! DISCRIMINEAZĂ CLIENȚII DUPĂ BUNUL LOR PLAC!

PROTECȚIA CONSUMATORULUI CLUJ NAPOCA NU SE AUTOSESIZEAZĂ de abuzurile și ilegalitățile care se consumă pe aeroportul AVRAM IANCU din CLUJ NAPOCA.

COMPANIA WIZZAIR NU RESPECTĂ LEGISLAȚIA ROMÂNĂ ! DISCRIMINEAZĂ CLIENȚII DUPĂ BUNUL LOR PLAC!
Tot mai multe reclamații se fac la adresa companiei maghiare de zboruri aeriene LOWCOST WIZZAIR.
FĂRĂ EXPLICAȚII CI DOAR PE BAZA UNOR REGLEMENTARI PROST ÎNȚELESE DE CĂTRE FUNCTIONĂRII COMPANIEI WIZZAIR, ACEȘTIA IMPUN REGULI CARE CONTRAVIN LEGILOR EUROPENE ȘI MAI ALES LEGILOR BRITANICE PRIVID LIBERA CIRCULAȚIE A CETĂȚENILOR EUROPENI DINSPRE ȘI ÎNSPRE REGATUL UNIT AL MARII BRITANII.
Astfel dacă Regatul Unit (GB) permite intrarea în teritoriu persoane fără teste covid, acestea fiind amendate cu minim 480 de lire sterline și supuse unei carantine de minim 10 zile.
COMPANIE WIZZAIR PREZINTĂ CLIENȚILOR SĂI ALTE REGLEMENTĂRI ÎN DEFAVOAREA CELOR CARE AU AVUT PROASTA INSPIRAȚIE DE A SE ADRESA ACESTEI COMPANII AERIENE.
Azi 3 martie domnul Gavril Bohar cetățean român stabilit cu acte în regulă in Marea Britanie, Londra având derogare de la Ministerul Sănătății din România pentru carantină și cu test covid valabil a fost refuzat de către funcționarul companiei pe motiv ca nu are test covid valabil(?)el, funcționarul, nu înțelegea rostul derogării?. I-a interzis pur și simplu dreptul de circulație europeana fără nici un motiv plauzibil. Rezervarea, derogarea, actele ce dovedesc imigrarea, contractul de munca, domiciliul stabil in Marea Britanie a domnului Bohar Gavril nu au nici o valoare în fața funcționarului obtuz și fără nici un fel de respect față de cel care îi aduce venit companiei de unde își ia salariul. Chiar dacă am luat legătura telefonic și i-am explicat situația excepțională și i-am cerut să respecte legile României în aeroportul din Cluj Napoca, acesta refuzat discriminatoriu îmbarcarea în cursa spre Londra de la ora 6.35. Firește că fiind în mai puțin de trei ore și modificarea rezervării a fost anulată, iar cetățeanului român i s-a u creat prejudicii și daune iremediabile. Compania WIZZAIR are extrem de multe reclamații din partea clienților și ar fi mai bine ca să fie interzisă operarea de zboruri aeriene în România o perioadă de 6(Șase) luni ca să înțeleagă că nu companie aeriană impune legislația ci ea se supune legilor fiecărei țări unde dorește să opereze transporturi aeriene fie ele și lowcost. Presa a sesizat aceste aspecte dar se pare că nici un o instituție abilitată gen PROTECȚIA CONSUMATORULUI CLUJ NAPOCA NU SE AUTOSESIZEAZĂ de abuzurile și ilegalitățile care se consumă pe aeroportul AVRAM IANCU din CLUJ NAPOCA.
P.S. DE CE NU EXISTA UN CENTRU DE TESTARE RAPID PENTRU COVID PE AEROPORT CARE SĂ TESTEZE SI SA ELIBERZE REZULTATE NON STOP? SE AUDE DOMNULE PRIMAR BOC?