Comandă Politică! deci deloc justiție!

Faptul că prin furt (plagiat) s-au obținut doctorate și prin sau din doctorate false au ajuns prim miniștri și au condus țara spre un prăpăd de neînchipuit, judecătorii nu au ajuns la concluzia că acei indivizi erau periculoși și că trebuie arestați. Acei indivizi au furat pentru zece generații și au fost eliberați pe scriituri nu pe amnistii sau grațieri. Ajunși prin furt și minciuni la butoanele țării ei au jefuit-o cum nici tătarii sau hunii, cei mai cruzi migratori nu au i-au depășit. Tot ce s-a construit cu sudori de sânge și jertfe omenești zilnice pe ALTARUL MUNCII ÎN SOCIALISM a fost și mai este jecmănit.

Azi aud că o biată conțopistă care economist fiind a fost promovată directoare administrativă la un spital mare din Maramureș ar fi falsificat documente ajungând director administrativ. CE MARE CRIMĂ? CE PERICOL PUBLIC? Fiindcă știa multe și nu voia să-și dea colegii în gât au fost luată la puricat cu dosarul ei de cadre și s-a ajuns la concluzia că prin falsuri și tertipuri din lider de sindicat a ajuns director.
Dar că din procuror comunist a ajuns lider de sindicate și apoi prim ministru și după jaful efectuat ajunge AVOCATUL POPORULUI dar de fapt era avocatul diavolilor nu s-a considerat pericol public?
Nici vorbă să fie luat la întrebări. Apoi ce să mai vorbim de alte exemple din politică unde ministrul de interne demisionează că a picat un avion prin munți și un elicopter pe un lac de lângă mare? Dar de Morții arși de vii din spitalele cu bolnavi considerați infectați de covid mai țineți minte? nu s-a găsit nici un vinovat cu toate că luni de-a rândul piromanul incendia saloanele pline cu bolnavi intubați care nu se mai puteau apăra sau acuza și indica ucigașul. Ce mare victorie? ați găsit-o! răul cel mai mare! nici un procuror nu a arestat, sau cerut arestarea de la judecător pe cei care ne fură cu facturi întocmite pe estimări și nu pe consumuri efective. Nici un procuror nu are curajul să întrebe de ce sunt plătiți regește cei de la ANRM, ASF, cei de la CONCURENȚA NELOIALĂ? ACOLO NU ESTE PERICOL PUBLIC CI EXACT GENOCID. Se ia bucățica de la gură pentru a plăti ceva ce se crede că va fi consumat sau se crede că s-a consumat. DE CE?
Și apoi când premierul în exercițiu este suspectat că și-a plagiat doctoratul voi vă luați de cine? de o biată femeie? a luat bani nemunciți? a ocupat postul pe nedrept? dar miile de parlamentari care primesc drepturi fără muncă și foloase necuvenite numai și numai că s-au pus pe listele partidului și au dat parte din furăciuni de ce nu sunt luați la întrebări și trimiși acolo unde merită? Miliardele împrumutate(?) de CÂȚU și ai lui pentru sute de milioane de vaccinuri inutile nu sunt pagube directe și indirecte? domnilor procurori asta nu este justiție ce faceți ci doar ritualuri. Poporul este orbit cu războiul altora. Nu are timp de întrebări. Dar când s-a nădăii măgarul, rău va opări cuibaru...