Cine este Remus Pricopie, propus premier de PSD și Pro România: rector aflat la al 3-lea mandat, la care a putut candida speculând o prevedere pe care chiar el a introdus-o în legea educației

Propus premier de PSD și Pro România, după ce Guvernul Orban a fost demis prin moțiune de cenzură, Remus Pricopie este rectorul pentru al treilea mandat al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. În decembrie 2019 a fost candidat unic la cea mai înaltă funcție de conducere a SNSPA. Amintim că Pricopie a putut candida la acest al treilea mandat speculând o prevedere pe care chiar el a introdus-o în legea educației, pe când era ministru al Educației în guvernul Ponta.

Pricopie conduce singura universitate din România care a anunțat că a fost “invitată să facă parte din rețeaua de universități în care George Soros investește 1 miliard de dolari”
Remus Pricopie a fost decorat de Klaus Iohannis cu Ordinul Național “Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, în decembrie 2019, după ce SNSPA a organizat ...(citește articolul complet pe EDUPEDU.RO)