CE-AI MAI FĂCUT, CĂLINE?

De ce Căline a lui Bota te acuză lumea miticilor de placare a guvernului privind activarea Fondurilor Europene? N-ai reușit să înveți cum funcționează mecanismele sau nu te lasă netrebnicii să arăți ce știi? Birocrația care te obligă la diverse compromisuri este pe cale să te lege de stâlpul infamiei. Aici nu te arăta nimeni cu degetul, chiar erai OK!


După ce și-a impus inspectoare generală pe Hendea ce își zice apolitică, dar care sigur nu are habar cu ce se mănâncă managementul învățământului maramureșean, dumneaei la rândul ei și-a numit inspectori noi,de fapt, aplaudaci, lipitori de afișe, aduși de prin cotloanele compromise ale învățământului. acești la fel ca ea apolitici, lingeau galben și albastru din oportunitate, chiar dacă le era roșie limba din controversata uniune contra-naturii, ce a fost USL. Iată acum Călin Bota a dat cu mucii în fasolea guvernului, ce l-a scos dintre declarațiile contabile ale profesiei de bază și l-a cocoțat tocmai la FONDURILE EUROPENE NAȚIONALE.

După ce ai impus la învățământ persoane NEO-liberale cu o masca mizerabilă ce contestă apartenență la partidul tău, au început să crească buruieni de cucută și mătrăgună în grădina liberală.Deunăzi mai știam dar acum chiar știu,știu că nu prea iubești Maramureșul Voievodal!de exemplu când erai doar consilier județean și umil scribalău, te- ai opus de câte ori ai avut ocazia ca SIGHETU MARMAȚIEI municipiu dintre cele trei ape Tisa, Iza și Ronișoara să aibă clădiri de patrimoniu.

Având CHIAR drept de preemțiune, voi, Consiliul Județean și mod în special tu, Căline Bota sau măcar grupul liberal puteați cumpăra recente Banca Națională din Sighet de la BCR la preț de două apartamente pentru a compensa lipsa Palatului Cultural, a Bibliotecii Laurențiu Ulici și a Școlii de Arte Gheorghe CHIVU de lux construită de monarhiști, puteai să o cumperi pe post de Palat Cultural după ce clădirea inițială destinată de strămoși nobiliari a cedat-o unul cu boașe lungi dar tot liberal, bărboșilor ortodocși, ce unii nu au făcut din 1947 altceva decât să-și toarne credincioasele care au avortat, la Miliție și credincioșii la Securitate dacă ascultau Europa Liberă.

Liceul Taras Sevcenco, fără elevi, ocupă de ani de zile fost CLUB ȘCOLAR SPORTIV, iar acesta având performanțe incontestabile este plimbat prin maghernițe și ignorat continuu de către INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN MARAMUREȘ.

Școala de pe strada Szilady Istvan este nouă de 20 de ani dar nu se vrea finalizată, chiar dacă aceasta exista înainte Sălii sporturilor din zonă. Sighetenii nu plătesc taxe și impozite? Nu li se cuvin și lor bani la investiții?

Atâtea milioane de euro ați îngropat în mlaștina de Fărcașa, respectiv în satul Sârbi, în timp ce învățământul maramureșean bate recordul cu copii ”înecați în fecale” datorită grupurilor NEsanitare ucigașe și a păstrării
unor foști informatori ai SECURITĂȚII pe post de directori și a progeniturilor lor în posturi devenite azi cheie, IT -ști utilizați ca secretari de școală pe Mara în Sus, în comuna cu primar doctor în istorie și alte gastronomii.