FLORIN CĂLINESCU SE PREZINTĂ PRESEDINTE LA VERZI DUPĂ CE A FOST EJECTAT CA O MĂSEA STRICATĂ DIN ECHIPA P.E.R CONDUSA DE POP DANUT DIN MIREȘU MARE , ACOLO S-A BĂTUT CU UN ZIARIST.OVIDIU ZARĂ

ÎNAINTEA LUI ACTORUL DE COMEDIE MUGUR MIHĂIESCU, VESTITUL GARCEA , ORILEANȚA LUI COSTEL, A MUȘCAT MOMEALA ACELORAȘI MITICI MACHIDONI, DUMITRU ȘI DAMOV ȘI S-A CREZUT ȘI EL PREȘEDINTE EXECUTIV, CHIAR A PARTICIPAT ȘI-N MARAMUREȘ LA SUSȚINEREA CANDIDATULUI VERDE LA SCRUTINUL PENTRU PRIMĂRIA BAIA MARE ÎN URMA ARESTĂRII PRIMARULUI CRISTIAN ANGHEL. CANDIDATUL VERZILOR LA PRIMĂRIA BAIA MARE ERA DR.EC. PETRU TOMOIAGA ACTUAL PREȘEDINTE DE ONOARE A VERZILOR MARAMUREȘENI

FLORIN CĂLINESCU A FOST EJECTAT CA O MĂSEA STRICATĂ DIN ECHIPA P.E.R CONDUSA DE POP DĂNUȚ DIN MIREȘU MARE,MARAMUREȘ, A BĂTUT UN ZIARIST FĂRĂ PIC DE RUȘINE, UN ZIARIST DE INVESTIGAȚII PE NUME OVIDIU ZARA.

Actorul FLORIN CĂLINESCU SE PREZINTĂ ÎN ROLUL DE PREȘEDINTE AL PARTIDULUI VERDE? CUM ȘI DE CE? DOARĂ ÎN 17 FEBRUARIE 2019 DELEGAȚII LA CONGRESUL DE LA BUCUREȘTI HOTEL CARO, AU ALES O IN UNANIMITATE DREPT PREȘEDINTE PE DOAMNA PROFESOARA UNIVERSITARA DR. ING. ADI MARIA CLAUDIA LUMINIȚA SIMOIU, PREȘEDINTA ORGANIZAȚIEI DOLJ, CARE A ADUNAT 15 000 DE SEMNATURI PENTRU INCHIDEREA CENTRALEI NUCLEARE DE LA KOSLUDUY DIN BULGARIA, LOCAȚIE CU UN POTENȚIAL PERICOL CA CEL DE LA CERNOBÂL DIN UCRAINA. ÎNAINTEA LUI ACTORUL DE COMEDIE MUGUR MIHĂIESCU, VESTITUL GARCEA , ORILEANȚA LUI COSTEL, A MUȘCAT MOMEALA ACELORAȘI MITICI MACHIDONI, DUMITRU ȘI DAMOV ȘI S-A CREZUT ȘI EL PREȘEDINTE EXECUTIV, CHIAR A PARTICIPAT ȘI-N MARAMUREȘ LA SUSȚINEREA CANDIDATULUI VERDE LA SCRUTINUL PENTRU PRIMĂRIA BAIA MARE ÎN URMA ARESTĂRII PRIMARULUI CRISTIAN ANGHEL.

CANDIDATUL VERZILOR LA PRIMĂRIA BAIA MARE ERA DR.EC. PETRU TOMOIAGA ACTUAL PREȘEDINTE DE ONOARE A VERZILOR MARAMUREȘENI. CĂLIN FLORINESCU, cu un tupeu de oltean coclit prin Banat acest pseudo actor, prefăcut clovn politic se prezintă chiar fără nici o patalama emisă în urma sentințe a Tribunalului București președinte a unui partid care sub oblăduirea unuia ce se numește DUMITRU SILVIU planșetist la aeroport a reușit să țină capitala fără nici un ales VERDE de mai mult de 10 ani( nici pe sectoare și nici in comunele si orașele din județul Ilfov. A ținut sub 1% preferințele electoratului față de partidul verde. Singurii doi parlamentari proveniți de la Partidul Verde dar aleși pe listele psd iste a lui Victor Viorel Ponta au fost Ovidiu Iane și Remus Cernea votați de psd isti și nu se știe de câți verzi. Firește că cei doi parlamentari care au promis ca se vor întoarce la VERZI Au uitat de promisiune și unul a rămas în județul lui Mazăre ( apărătorul LGBT ) Remus Cernea , iar Ovidiu Iane a stat pe burtă în Suceava tot mandatul deoarece acolo a fost trecut pe listele psd iste.


Deunăzi când era membru al partidului ecologist la luat la bătaie pe un jurnalist de investigații , deoarece acesta a spus colegilor ce valoare și câtă cultură are acest filfizon de actorie care a adunat mai puține voturi când a candidat în județul său ca parlamentar decât avea nevoie un consilier communal . a vrut să fie primarul Timișoarei numai că țiganii l-au dat de gol și a picat șandramaua golănească numită campanile electorală. După ce l-a susținut pe G.SIMEON, noul Cuza din Moldova. MAI MULT florin călinescu a găsit de cuviință să se declare un altfel de cioabă peste etnia "verzișorilor". El taie și spânzură. La ordinul lui au fost excluși, demiși, suspendați toți cei care ridicau numai din sprânceană la gogomăniile lui de guru sud American. Astfel Președinta aleasă, prim vicepreședintele, vicepreședinții naționali au fost excluși cică din partid, chiar dacă o ORDONANȚĂ PREȘEDINȚIALĂ A TRIBUNALULUI BUCUREȘTI interzicea categoric organizarea de congres extraordinar și modificarea structurii organizatorice a Partidului Verde. Mai mult "aiest mic și cam gras tiran"
are tupeul și curajul să numească președinți de filiale județene fie și interimari indivizi, a căror sănătate mintală este îndoielnică, având un comportament agresiv și deviant. La aceste alegeri( dacă vor fi ?) impostorii nu vor putea îm puternicii interimarii din teritoriu să depună liste pentru alegerile locale. Conform deciziei Tribunalului București conducerea partidului este o doamna! dar nu acea grobiană soacră în cărei rol s-a furișat evazându-se bine cu tot caracterul lui de mahalagioaică.
Iată că scenariul cu NICUȘOR DAN DE LA USR se repetă și la VERZI. În timp ce măscăriciul se rupe în figuri la toate televiziunile, procesul se tot amâna și sare și peste data scrutinului de locale. Vin alegerile și doar listele semnate de împuterniciții doamnei Simoiu vor putea depune liste la Birourile Electorale Județene și de sector deoarece pretinsii șefi ai formațiunii dâmbovițene nu prea au personalitate juridică și nici cont național verificabil de AUTORITATEA ELECTORALĂ PERMANENTĂ.
UNICUL ȘI PRINCIPALUL VINOVAT ESTE FOSTUL SECRETAR GENERAL CARE A SFIDAT AUTORITATEA ELECTORALĂ PERMANENTĂ ȘI S-A ALES CU AMENZI DE PESTE 300.00 RONI ALTFEL ZIS 3 MILIARDE, CE A DUS LA BLOCAREA DEFINITIVĂ A CONTULUI NAȚIONAL DE PARTID FĂCÂND IMPOSIBILĂ INTRAREA ÎN CURSA ELECTORALA CARE CERE TRANSPARENȚĂ LA TOATE CHELTUIELILE ȘI SPONSORIZĂRILE DIN CADRUL CAMPANIEI ELECTORALE.OAMENII S-AU LUAT DUPĂ FLATULAȚIILE LUI CLORINESCU. DUMITRU I A MINȚIT PE ACOLIȚI CĂ A CÂȘTIGAT PROCESUL CU PREȘEDINTA OLTEANCĂ CARE NU SE LASĂ DE PREȘEDINȚIA PARTIDULUI DECÂT MOARTĂ. EA A FOST ALEASĂ PE 4 ANI NU PE TREI LUNI! COLĂCARII SE CRED ÎNVINGĂTORI DEOARECE SI MINCIUNA-I VORBĂ. CEL MAI MARE ÎMBÂRLIGĂ TOR AL FRAIERILOR CREDULI ȘI FĂRĂ PIC DE APLECARE POLITICĂ VERDE SE NUMEȘTE DUMITRU SILVIU, CARE AR TREBUI S-O AIBĂ PE CONȘTIINȚĂ PE MIHAELA BORONEA DIN ORADEA CARE A TRANZACȚIONAT LOCURI ÎN SECȚIILE DE VOTARE ȘI S-A ALES CU O CONDAMNARE CU EXECUTARE PENTRU AI SATISFACE LUI ORGOLIUL.