CÂINII TOT LUPI AU RĂMAS INDIFERENT CE COAFURĂ LE FACEM

Iată că o femeie în floarea vieţii a fost sfârtecată de căinii sălbăticiţi din mahalele capitalei. Se caută vinovaţi, se va găsi acarul Păun ca de fiecare dată, iar Prietenul Omului va fi din nou adulat şi gradat . Dar totuşi sunt animale, care sunt conduse de instinct oricât dresaj ai băga în el. Văd pe drum tot felul de anomalii genetice care derivă din câinele primordial sau din lupul 0 (zero) pregătite tot mai sofisticat pentru misiuni din cele mai variate, Acel pitic de câmpie ce adună oile din pusta maghiară, la Saint Bernard monstru cu butoiaşul de rom ce salvează rătăciţii.

Scriam deunăzi pe Facebook despre cum am fost eu atacat în propriul cartier de o haită hrănită, de babe zoofile că altfel nu pot înţelege dragostea lor neostoită pentru înciotricaţi.
Am scăpat urcând pe maşina mea suficient de înaltă şi strigând după ajutor. Noroc cu aceleași babe care fiind acasă i-a domolit cu oase de pui aruncate de la etaj.
Apoi am urlat de disperare când un câine de lupte a ucis un copil de numai 7 anişori chiar dacă acel monstru crescuse deodată cu acel copil. Nu iubesc animalele şi nici nu sunt adeptul VIŢELULUI DE AUR nu voi fi niciodată. Lanţul trofic nu trebuie dominat de carnasieri fie ei de uscat sau de apă. Nu am uitat nici de românca hăcuită de rechini în Marea Roşie.
Deci animalele sunt doar pentru hrană şi muncă nicidecum pentru iubire sau idolatrie. Celebrul Noe a luat oare şi dinozauri, sau pterodactili în ARCA sa? sau doar ce i-a poruncit Domnul Dumnezeu ?
Mi se spunea înşcoală că lupii sunt buni în lanţul trofic fiindcă se hrăneau şi cu cadavre care nehăcuite pot fi generatoare de diverse boli,numite peste. Aşadar educaţia mea accepta canidele fără să ştiu cîţi dintre lupi mâncau miei şi oi ba chiar şi ciobani. Folclorul promovat de Ion Creangă în Capra cu trei iezi atacă tragedia familiei de iezi neascultători mâncaţi de lupul cel rău şi ucis de şiretenia caprei mamă.
Scufiţa Roşie este un alt exemplu tragic al cooperării copilei cu lupul care s-a deghizat în fiinţa cea mai dragă fetiţei pentru a fi mâncată de lup. Sfârşitul povestei este fantezist şi complet rupt de realitate, cu vânătorul salvator.
NU demult eram îngroziţi de invazia urşilor din zonele muntoase ale Carpaţilor orientali care vezi Doamne n-au spaţiu vital şi nu că s-a greşit când au fost puşi sub protecţie pentru a se înmulţi extrem de mult neavând duşmani naturali. Au apărut, şacali, coioţi dar se pare că sălbăticiunile din cartier sunt cdel mai mare pericol pentru cele mai dragi rubedenii, copiii şi bătrânii şi mai nou tinerii.
Şi pentru a da şi soluţii cunosc din spusele bunicii că hingherii se numeau FANDI şi că STRICNINA FĂCEA MINUNI iar piele de câine era cea mai bună şi rezistentă pentru tobe.