Câinii sălbăticiţi din mahalele sunt mai periculoşi decât lupii

Trebuie s-o uităm pe Brigitte Bardott şi principiile ei zoofile cu care ne intoxicat viaţa uitând de copii şi bătrâni în favoarea animalelor de companie, în special câini de diferite rase şi dimensiuni dresaţi şi modificaţi genetic pentru lupte şi atacuri asupra omului. Aceste arme biologice sunt scăpate de sub control iar înmulţirea lor excesivă este pericol iminent asupra speciei umane. Reducerea lor fizică imediată trebuie să devină lege în toate ţările civilizate care nu îi consumă ca hrană. Cu ţările est asiatice trebuie contractate haitele de câini care trebuiesc trimise cu trenuri frigorifice consumatorilor, chinezi, vietnamezi sau de orice culoare ar fi.

Paza asigurată prin căini a devenit o sursă îngrozitoare de crime din culpă iar legile care pedepsesc proprietarii ucigaşi din culpă nu sunt suficient de aspre.
Poate dacă câţiva dresori sau zoofili ar fi daţi drept hrană de vii animalelor acestora s+ar răsturna valorile ce îi protejează în detrimentul societăţii. Am umplut sute de pagini din 2001 de când scriu împotriva PRIETENULUI OMULUI care s-a dovedit cel mai pervers atunci când foamea şi instinctul lor de conservare predomina comportamentul.
Să uităm de Romulus şi Remus, de Mowgli, Colţ Alb şi alte baliverne zoofile şi să vedem cu ochii minţii ceea ce au făcut şi hăcuit în ultimii 25 de ani fiarele ce au luat locul bunicilor şi copiilor noştri.
Se vor găsi mulţi care se vor ridica împotriva acestor rânduri şi mă vor face cu ou şi oţet, dând vina pe oameni şi nu pe fiare.
Dacă ucigaşii umani sunt condamnaţi la moarte, cu ce ar fi superioare fiarele care sunt tolerate şi îngrijite prin sudoarea celor pe care i-ar ucide în orice clipă deoarece pentru aceste animale noi oamenii suntem tot sursă de hrană.
Adăposturile de câini trebuiesc imediat desfiinţate iar animalele fără stăpân eutanasiate.
Animalele de companie, trebuie să aibă un regim strict şi nicicând tolerate în locuinţele comune având în vedere pericolul pe care-l prezintă. Aşa numitele ONG-uri care profită de situaţia incertă şi aduc deservicii prin activităţile lor"benefice" trebuiesc scoase în-afara legii deoarece sunt pline de infractori care se folosesc de sumele alocate din bugetul public pentru a se îmbogăţi. Animalele sunt ţinute scurt timp şi apoi sunt eliberate pe maidane unde se sălbăticesc. Oraşele care deţin mai multe de o mie de câini să fie penalizate .