Biserica nu susține SODOMIA! Curcubeul este legământ biblic; nu symbol satanist!

Dacă familia este și rămâne celula de bază a societății umane, oare de ce armata Justitia și celelate PUTERI in STAT nu realizează pericolul dezumanizării prin acceptarea relătiilor homosexuale?

Sub
scriu integral pozitiei BOR: “Comunicatul Bisericii Ortodoxe Române față de parteneriatul civil în general:

Patriarhia Romană, în consonanță cu celelalte Biserici ortodoxe, dezaprobă constant promovarea ideii de parteneriat civil, precum și legiferarea acestuia, întrucât el reprezintă nu doar o inutilă suprapunere cu valida instituție a căsătoriei, ci și o reală subminare a asumării responsabilității integrale a celor doi soți, precum și sursa toxică (dovedită în alte societăți) a destrămării importanței și autorității moral formatoare a familiei.

În realitate, parteneriatul civil legalizează concubinajul, îi deresponsabilizează în timp pe cei doi parteneri în detrimentul mamei și al copilului, deservind practic interesul major al acestuia.

Cadrul legal care protejează în mod optim „creșterea, educația și instruirea copiilor” este doar familia naturală (art. 48, al. 1 din Constituția României).

Din punct de vedere moral parteneriatul civil este un surogat al căsătoriei și un element destructurant al ordinii spirituale și morale din societate.

Legalizarea parteneriatelor civile a devenit pretutindeni unde a fost acceptată primul pas spre legalizarea „căsătoriei între persoanele de același sex”, ea nefiind decât mijlocul prin care se poate ajunge la această „căsătorie”.

Acordarea unui statut legal „cuplurilor” de același sex, prin legalizarea parteneriatelor civile, s-a dovedit a fi doar o șireată și favorabilă mișcare politică spre acordarea „dreptului” de a se căsători persoanelor care, prin natura opțiunilor sexuale libere, se situează totuși în afara rațiunilor și scopurilor fondatoare ale familiei naturale întemeiate pe căsătorie.

Experiența statelor care au legalizat căsătoriile între persoanele de același sex este grăitoare.

Domeniul dreptului familiei este însă „strâns legat de tradițiile culturale și istorice ale fiecărei societăți și de concepțiile sale profunde”, așadar niciun text european sau internațional nu poate obliga statele să creeze un statut particular pentru cei care coabitează, fie ei de sex diferit, fie de același sex.”TOATE CELE SFINTE SUNT MÂNJITE DE HRĂPĂREŢUL ŞI PREA ÎNCHIPUITUL VLĂDICĂ CE NU GĂSEŞTE ALTE DRĂCOVENII DECÂT INTERDICŢIA DE A OFICIA LITURGHII ŞI A PURTA VEŞMINTELE SACRE CELOR CARE NU AU AVUT ALTĂ MENIRE TOATĂ VIAŢA AL SLUJI PE DUMNEZEU CU TOATĂ FIINŢA LOR. ACEŞTIA FIREŞTE CĂ AU FOST ÎNVREDNICIŢI DE ADEVĂRAŢI PĂSTRĂTORI AI CREDINŢEI CREŞTINE APOSTOLICE