AZ ELMÚLT TÍZ ÉV KAPOSVARI HÍREINEK TITKA

Soha és sehol nem látni harmonikusabb és szemnek tetszetősebb kombinációkat a forradalom előtti és a modernista építészet között 1990 után. A térbeliség és a köztudottan rutintól való elszakadás fejleszti és vonzza az európai térségből egyre több fiatalt, akik vágynak alacsonyabb adókra és abszurd állampolgári kötelezettségekre. és fenyegeti az okkultizmust, amely bővelkedik a magukat még mindig civilizáltnak tartó államokban.
A szabad versennyel szembeni furcsa dacként a városi taximérést alátámasztja az a tény, hogy tíz kilométeres távon bárhol és bármikor egy fuvar nem kerül többe 2 eurónál.

AZ ELMÚLT TÍZ ÉV KAPOSVARI HÍREINEK TITKA
Hatalmas Virágfürdő nevű uszoda (virágfürdő), Opera, Színház, sportpályák, jégkorongpályák, korcsolyapálya, új kórház, hadianyaggyárak, helikopterek, szélerőművek propellerei, kereskedelmi csarnokok, óvodák és iskolák a végsőkig technológia "rákja". Közvetlenül a híres Balaton, a kis mesterséges tó közelében található Desida felveszi a versenyt az európai turisztikai potenciállal. A mesterséges tó azonban több száz hektáros. A DESIDA télen és nyáron is vonzza a turistákat és a természet szerelmeseit.
A jó gazdálkodás nem a csodáknak vagy a titkos forrásoknak köszönhető, hanem csak az állandó FIDESZ-temperamentumnak, amit a közpénzből és az európai kiutalásokból való kevesebb csempés határoz meg.
Három Duna-híd, a gyors összekötő út, az M7-es európai autópályával, amely a legrövidebb időn belül köti össze Európa szívét, ennek a közigazgatásnak az eredményei. A buszpályaudvar, felszerelve a legfényűzőbb és leghatékonyabb buszokkal. A modernizált vasútállomás elektromos vonalakkal és maximális megközelíthetőséggel kényelmet és magabiztosságot hoz a turista utazók és a helyiek számára.

A katonai repülőteret nem adták el a zsidóknak, akik nagyon tisztelték ezt a célt. Ezt a célt ma is több mint 7000 ember szolgálja, akik számára új városrész épült. Az újrahasznosítható hulladékok újrahasznosítása a környezetvédelmi egyetem kutatási témája, az újrahasznosító gyárak jól fizetett munkahelyeket biztosítanak, a megszerzett erőforrásokat a legmodernebb technológiákban hasznosítják.