Așa ca daca te înșală nevasta odată sau de mai multe ori ?

Acest comunistoid făcea parte din redacția unicei publicații județene numită Pentru Socialism si el a devenit acționar al metamorfozatei publicații postrevoluționare Graiul MM. S-a exprimat critic asupra unor publicații si de acolo i se trage titlul de critic literar.

Am participat la activități urbane organizate de primărie. Una dintre ele a fost premierea scriitorului anului! Surpriza! cel premiat este un fost ziarist comunist care nu a mai scos o carte de ani buni ci doar face parte din redacția unei publicații lunare finanțată de Consiliul județean Maramureș. Acest comunistoid făcea parte din redacția unicei publicații județene numită Pentru Socialism si el a devenit acționar al metamorfozatei publicații postrevoluționare Graiul MM. S-a exprimat critic asupra unor publicații si de acolo i se trage titlul de critic literar. Culmea este faptul că la aceasta sindrofie au participat scriitori ai urbei si au asistat consternați la premierea circulara a celor care de fapt fac parte din redacția pretinsei reviste literare județene.

Așa ca daca te înșală nevasta odată sau de mai multe ori divorțezi de ea sau nu, dar o suporți de dragul copiilor sau a gurii lumii.. Mai demult existau si alte metode de îndreptare dar acum ne am europenizat si nu se poate. E rușine si traumatizant divorțul ,dar e o cale de a dovedi societății că ai avut si tu GHINION. Totuși cadourile făcute nevestei nu intra la partaj! Așa ca daca ai votat, nu fi tigan ! nu cere votul înapoi! Cere i votul si lui Băsescu si lui Iliescu si mai știu eu cu cine ai concubinat?


Aceasta arma din Armata Romana ce se numeau grăniceri au devenit de fapt agenți fiscali sau vameși. Contrabanda nu o eradicheaza armata ci vămeșii si agenții fiscali. Pentru ca vameșilor li se oferea mita substanțială mai ales după revoluție, săracii militari ce păzeau vameșii au considerat împreuna cu șefii lor ca si ei pot face aceasta meserie. De 20 de ani meritele politiei de frontiera sunt evaluate in numărul de țigări confiscate. Pe cine interesează acest lucru din moment ce comerțul cu țigări este cel mai rentabil chiar daca este cel mai nociv. Politia de frontiera a intrat sub aceeași comanda cu pompierii, polițiști naționalii, jandarmii, jumătate dintre ei fiind comisari iar jumătate căpitani. Nu este bine!. Paza frontierei de stat roman si de comunitate europeana trebuie sa fie o arma europeana respectabila. Este umilitor ca foștii grăniceri sa fie folosiți ca gonaci pentru slujbașii ANAF.