Apoi se zice că trebe să ai vre-o 16.000 de euro pentru un post de asistentă la Șpital...

Am băgat-o la școala de asistente medicale și după tri ani o primit diploma de asistentă generalistă. Amu să videm cum să o angajăm ? la Stat, dară că la stat că doară acolo-s salarii bune și nici nu omori pă dracu! Noaptea dormi mai bine ca acasă, mâncarea –i de gratis că rămâne boghetă și apoi câte un neam de bolnav, te mai miruie cu câte un milion două, să ai grijă mai multă de sărmana bătrâni ce se lungește pe paturile de spital în așteptarea doamnei cu coasa

Apoi se zice că trebe să ai vre-o 16.000 de euro pentru un post de asistentă la Șpital...

Fata me tomna când o terminat liceul in Sidyit o luat bacalaureatul cu medie bună și terminând la clasă de mate -Info s-o dus la Cluj . După tri luni, zine fata acasă slabă și ruptă pă supt ochi și îmi zice că s-o săturat de vieața studențească de azi și că mai bine mere căpșuni în Spania. D-apoi cum să lăsăm fata fără de ptită? Am băgat-o la școala de asistente medicale și după tri ani o primit diploma de asistentă generalistă.

Amu să videm cum să o angajăm ? la Stat, dară că la stat că doară acolo-s salarii bune și nici nu omori pă dracu! Noaptea dormi mai bine ca acasă, mâncarea–i de gratis că rămâne bughetă și apoi câte un neam de bolnav, te mai miruie cu câte un milion două să ai grijă mai multă de sărmana bătrână ce se lungește pe paturile de spital în așteptarea doamnei cu coasa. Da, numa că nu se făceau concursuri! La televizor tăt se zicea că nu-s asistente și nici infirmiere, iar doctorii buni pleacă peste hotară că acolo are preț știința lor.

Noa apoi ce ai făcut? Apoi bani de unde sa iau? De vindeam locul la drum unde trebe să -și facă o casă după ce s-a mărita , nu era de dat. Din lemne de foc și gater nu se fac mii de euro. Așe că am dat de o doamna stomatologă ce-i dă 2500 în mâna, are carte de muncă și lucră de luni până vineri câte 8-10 ore. De stă peste program o plătește dublu. Așe că fata noastră și-o strâns 500 de milioane vechi, iară noi din animale și subvenții i-am luat un Golf 4 cu 4x4 de numa 1200cm dar scoate 145 de cai că-i turbodizel La început nu i-o plăcut fetii că își dore BMW, dar de unde 7000-8000 de euro. Amu-i mere bine șașe și se bucură că poate la anu s-a și mărita.

Da de a-cui vă zice? Apoi de-a Pătru morarului! Dumnezău ț-ajute !