APELE ROMANE DIN BAIA MARE AU ȘEF UN BRACONIER? FĂRĂ VECHIMEA NECESARĂ! FĂRĂ STUDII, ÎN CONFLICT CLAR DE INTERESE!

LA APELE ROMÂNE BAZINUL SOMEȘ TISA SCENARIUL ESTE ACELAȘI CA ÎN TOATA ȚARA. NEPOTISMUL ESTE IN FLOARE. ÎN POSTUL CHEIE ESTE ADUS UNUL FĂRĂ PREGĂTIREA NECESARA ȘI MAI ALES VECHIMEA CE L-AR RECOMAMNDA. MAMA ESTE ȘEFĂ,(INSPECTOR nu orice) UNCHIUL INGINER TATA ASOCIAT TOPO!. LIDERUL SINDICAL Terek, CE-AR PUTEA PUNE BEȚE ÎN ROATE ESTE, PROMOVAT INGINER ȘEF. Deci Posturile se vând scump! Pretențiile au crescut! Actualii hrăpăreți nu știu ce este profesionalismul și nici meritocrația.

APELE ROMANE DIN BAIA MARE AU ȘEF UN BRACONIER? Clubul de caiac al fostului simared CORTINA DE FUM?
PATRIMONIUL PRODUCTIV CABANA FIRIZA, PERLĂ A TURISMULUI COOPERATIST LĂSATĂ DE IZBELISTE, ESTE PRACTIC DONATA UNUI MAGNAT LOCAL. PE MALUL LACULUI FIRIZA APAR TOT MAI MULTE PROPRIETATI, A CĂROR PROPRIETARI SFIDEAZĂ IN CEL MAI CRAS MOD ORICE REGULI COMERCIALE ȘI MAI ALES LEGILE CODULUI FISCAL. DESPRE CELE PREVĂZUTE ÎN CODUL MUNCII(oare mai există) nu se poate face vorbire deoarece personalul operativ figurează ca și voluntari. CHIAR DACĂ ZONA ESTE ARIE STRICT PROTEJATĂ ȘI CU REGIM SEVER, fiind unica resursa de apă a municipiului și localităților apropiate acolo se desfășoară activități pur comerciale a unui CLUB DE FIȚE, ce nu nimic în comun cu activitatea unui club sportiv.

LA APELE ROMÂNE BAZINUL SOMEȘ TISA SCENARIUL ESTE ACELAȘI ÎN TOATA ȚARA. NEPOTISMUL ESTE IN FLOARE. ÎN POSTUL CHEIE ESTE ADUS UNUL FĂRĂ PREGĂTIREA NECESARA ȘI MAI ALES VECHIMEA CE L-AR RECOMAMNDA. MAMA ESTE ȘEFĂ, UNCHIUL INGINER. LIDERUL SINDICAL Terek, CE AR PUTEA PUNE BEȚE ÎN ROATE ESTE, PROMOVAT INGINER ȘEF. ÎN MARAMUREȘ CHIAR LA PROPRIU NU NUMAI LA FIGURAT ȘI CU RECOMPENSE EVIDENTE SUNT PUȘI LA BUTOANE NEAVENIȚI. CABANA FIRIZA care de fapt este un complex arhitectonic ce cuprinde spectaculoase opere de artă, în lemn de stejar și amenajări ce uimesc și încântă ochiul vizitatorului acestea fiind opere ale avatarilor lui VIDA GEZA marele sculptor al Maramureșului minier.. Până anul trecut era hogeac gratuit al sprijinitorilor iar acum devine proprietate? aceștia au ocupat accesul și parcarea, prin concesiune, sau închiriere. Au dotat zona cu aparatură de supraveghere peste tot, au apelat la fioroase exemplare canine ce patrulează noaptea în zonă, ale unui convins rulot-ist autohton care își duce 90% din trai pe malul lacului, sprijinind activitatea noilor stăpâni. Nu încape vorbă că oamenii nu ar fi comercianți inspirați . Anii trecuți afacerile și profitul realizat și dedus ochiometric era cu peste opt zerouri. Programele și modul de operare aduce valuri noi și valuri noi de consumatori sofisticați. Accesul fiind pe baza de legitimație speciala ce conține și elemente de plată on line, este strict controlat de paza proprie. Controalele efectuate și amenzile aplicate au fost date de poliția locală, în mai toate reclamațiile, activitatea nefiind interzisă sau suspendată de cât de gripa pandemie. Dana Enache fosta absolventa de liceu hidrografic a crescut la Apele Române din Baia Mare, din jurist a devenit inspector. Soțul topograf independent tata Enache deservește proprietarii de balastiere, care sunt controlați de mama Enache și lucrările acestora sunt a aprobate de Daniel Enache tot topograf care a fost uns director de PNL Maramu, la Apele Romane bazin Tisa el fiind președintele tineretului liberal din mic braconier al barajului de pe Firiza. Am înțeles că 60% din terenurile din jurul barajului Runcu deja sunt în proprietatea familiei Enache pentru a dezvolta turism la viitorul baraj și lac de acumulare situat pe raza UAT DESEȘTI, dând mult de furcă instanțelor deoarece terenurile din zona au anumite piedici în a fi însușite tam-nisam. De ce este data cabana peșcheș? cine sunt adevărații beneficiari ai aceste inginerii murdare cu gulere și mănuși albe?