ANAF și Inspecția Muncii

ANAF și Inspecția Muncii au ieșit la o vânătoare fără precedent, cu misiunea clară de a umple tolba pe care din lăcomie și nepricepere, guvernanții au golit-o demult.

ANAF și Inspecția Muncii au ieșit la o vânătoare fără precedent, cu misiunea clară de a umple tolba pe care din lăcomie și nepricepere, guvernanții au golit-o demult. Va urma o purecare la sânge a tuturor firmelor, nu cumva să scape vreuna neamendată, că doar de aia au fost trimiși în teren!

Nu avem nimic împotriva respectării legalității, ba dimpotrivă, dar acțiunile acestea pompieristice, aproape disperate de a mai cârpi bugetul cumva, ilustrează incompetența celor de la putere de a gestiona o situație economică dezastruoasă.

Desigur, operațiunea se va bucura de succes, iar întreprinzătoii vor mai fi scuturați o dată, să se învețe minte să mai facă afaceri! Deviza controlorilor este : ”Nimeni nu are voie să scape neamendat!”

Dar să nu aibă nicio grijă mai marii zilei, la alegerile următoare nu vor scăpa nici ei fără să fie ”amendați” așa cum se cuvine, de poporul român care suportă din ce în ce mai greu abuzurile, corupția și hoția din țara aceasta!