Amenzile sunt nemuritoare? prescrierea funcţionează doar la hoţiii?

Legea Prescripției este eludata prin dosare fiscale? Venitul minim garantat european nu se regăsește în Sighetu-Marmaţiei dacă un OM se înbolnăveşte de o boală incurabilă şi nu mai poate realiza venituri niciodată conform verdictului unei comisii de expertizare legal constituită, de ce i se impune să plăteasca datorii către stat? mai ales că respectiva persoană beneficiază de un ajutor social minim?în contradictoriu cu decizia comisiei medicale conţăpistul de la primărie nu eliberează certificatul fiscal pentru a putea beneficia bolnavul de ajutorul pentru încălzire. oare în a cui serviciu sunt aceşti funcţionari publici ? a cetăţeanului? sau a birocraţiei oarbe? Recent se făcea un pic de dreptate anulându-se amenzile date de jandarmi,polițiști si pompieri pentru restrictiile impuse prin OG-uri de Guvern în favoarea celor care au promovat geipa ca și PANDEMIE. Mai mult celor NEVACCINAȚI LI SE OFEREA POSIBILITATEA DE OBTINEREA DE COMPENSATII PENTRU UMILINȚELE SI DREPTURILE ÎNCĂLCATE.În schimb amenzile de circulaţie sau cele date de fisc nu se mai anulează niciodată.

De exemplu dacă la un tînăr i se face un proces verbal la 14 ani că ar fi trecut într-un loc nepermis strada chiar dacă strada respectivă este închisă de doi ani,respectivul, dacă nu plăteşte în termenul stabilit de lege(?)AMENDA este purtătoare de dobânzi la dobânzi până la calendele greceşti, iar orice act solicitata administraţiei este supus şantajului. nu ţi se eliberează dacă nu plăteşti "ceva din amenda respectivă"
Sau mai grav dacă te îmbolnăveşti irecuperabil fără posibilitatea de a munci şi a realiza venituri,iar statul asigură un ajutor social minim funcţionarul de la impozite şi taxe este nemilos şi nu-ţi va acorda şansa de a primi ajutorul de încălzire deoarece nu-ţi eliberează certificatul fiscal prin care se elimină un bun dispărut de şapte ani.Anomalia persistă ca armata de funcţionari să justifice salariile enorme primite pentru nemunca imediată. nici vorbă să ţi se elibereze pe loc un act. Amânările sunt la ordinea zilei deoarece programul cu publicul este limitat la cîteva ore, În rest se rezolvă matlapazlîcuri, mici dar ordinare şi dese învârteli, care nu mai pot fi dezlegate nici de Alexandru Macedon crâare atăiat NODUL GORDIAN din administraţia sa. Deci chiar dacă zeci de miliarde de lei furate şi acumulate de înalţi foşti demnitari au scăpat prin PRESCRIERE , amenzile de tot felul sunt IMPRESCRIPTIBILE chiar şi după moartea făptuitorului? Acestea se transmit urmaşilor ca şi testamentul? chiar nu exista clemenţă,iertare? Statul creştin nu ţine cont de invocarea din Rugăciunea Împăratească prin care se cere IERTARE precum şi noi IERTĂM greşiţilor noştri? Chia nici un consilier parlamentar nu vede această anomalie? Nici unuia nu i se năzare să ceară anularea acestor debite care oricum îngreunează viaţa aceasta şi nu vor fi plătite în veci, că de unde nu e ...nu e!? Şi atunci la ce să se întoarcă ROMÂNUL în ţară? să îngraşe paraziţii admnistraţiei care storc veniturile cu peste 7t5% la urma urmei? Dacă nu se pot reglementa aceste probleme aşa cum s-au creat ( prin act legislativ) atunci vor fi rezolvate pe căi mai puţin creştine.Vinovaţii şi uneltele lor vor plăti cu vârf şi îndesat samavolniciile .