Alegerile ”falsificate” din America vor implini profetia sciziunii?

Am asistat cu stupoare si uimire la alegerile americanilor ce au fost profund viciate de actele democratice ale instituțiilor care validau sau invalidau rezultatele. Explozia populară a dovedit că în umbra pretinsei democrații există ceva periculos, care apără interesele celor enorm de bogați în pofida celor mulți năpădiți de grija zilei de mâine, ce amenință existența fiecăruia prin legile financiare impuse de sute de ani.

Donald Trumph, când a ieșit președintele celui mai dezvoltat stat -continent, jandarmul lumii, am simțit un soi de groază și o răceala pe șira spinării. Presentimentul râului mă apăsa. Mai târziu am văzut ca măsurile luate de administrația lui, erau in favoarea americanilor iar hegemonia globalista a pălit in fața ideilor lui. Analizând la rece am văzut că la butoanele din Casa Alba a ajuns mercantilul insensibil la durerile lumii, pe care de fapt o controla și exploata în interesul celor 10% din populația globului.

Faptul că de sute de ani, nu au fost vărsări masive de sânge in urma unor conflicte militare, au permis dezvoltarea si organizarea acestui stat mamut. Învinșii din al doilea război mondial, germanii, italienii si japonezii nu puteau uita umilința istorică de care au avut parte zeci de ani, după ce americanii și sovieticii au reîmpărțit sferele de influență. Modul inuman care se aplică, spre a ajunge la putere, nu au nimic de a face cu nivelul socio-uman la care se pretindeau cei care fac dreptate în orice colț al planetei. Mă întreb de ce sunt numiți huligani, teroriști domestici, cei care plătesc taxe, produc plusvaloare si au toate drepturile celorlalți americani, atunci când au realizat că pentru ei instituțiile juridice ale statului s-au dovedit adversare mulțimii și au acceptat de dragul rutinei minciuna și furtul celui mai elementar gest civic în democrație, VOTUL. Falsificarea rezultatelor alegerilor americanilor nu va duce la nimic bun. Cele 75 de milioane de voturi sunt voia a tot atâția americani ce nu vor suporta umilința falsului și minciunii. Neomarxismul a infectat si acest stat? După revoluții apar contestatarii ce numesc participanții la schimbări, golani, huligani, teroriști. Dar să-ți ucizi cu sânge rece veteranii de război, militarii care cunosc prea bine starea de fapt este peste nivelul de înțelegere. De ce să ucizi o femeie împușcând-o în gât, pentru că avea altă opinie și a intrat într-o clădire publică unde avea loc marea samavolnicie? Acceptarea minciunii si voturilor prin corespondență care au fost dovedite viciate sunt acuzația istorică a începutului de mileniu. Apoi procurorii și judecătorii americani, pentru a se dovedi fideli globaliștilor, au anulat orice suspiciune dovedită ca fals, pentru a nu fi considerată depășită ideea de libertate și democrație. Apusul acestei orânduiri este evident, iar mai devreme sau mai târziu pauperizarea majorității va plesni ochiul din triunghiul dolarului. Mass-media nu se ridică la nivelul așteptărilor, intoxică și ia atitudine perfidă și slugarnică prin cățelandrii gen CTP, care este chemat de fiecare dată să înfiereze orice bună intenție și in presa autohtonă.