Agentul de poliție TRACSEK. ..DE LA POLIȚIA MUNICIPALĂ SIGHET ABUZEAZA DE FUNCȚIE

SERVICIUL 112 A FOST SOLICTAT SA SE TRIMITĂ UN ECHIPAJ DE SALVARE PENTRU A INTERNA UN BOLNAV CU PROBLEME PSIHIATRICE. DIN NEFERICIRE LA BOLNAV A FOST TRIMIS FOSTUL ACAR CFR CARE S-A COMPORTAT CA O CIZMĂ CU BOLNAVUL ȘI MAI ALES CU APARȚINĂTORII ( MAMA ACESTUIA). POLITISTUL MAI TÂNĂR CARE-L ÎNSOȚEA AVAND O ALTFEL DE EDUCAȚIE SI-A CERUT SCUZE PENTRU COMPORTAMENTUL DUR ȘI INUMAN. EL TREMURA CÂND A COMPLETAT ACTULE PREMERGĂTOARE INTERNĂRII. BOLNAVUL NU A OPUS NICI UN FEL DE REZISTENȚĂ INTERNĂRII, DAR CU TOATE ACESTEA A FOST ÎNCĂTUȘAT, IMOBILIZAT ÎN FAȚA MAMEI SALE ȘIA CELORLALȚI MARTORI OCULARI. (AMBULANȚIERI)

Este prea bine știut de sigheteni că parvenitul Tracsek , polițistul este arogant și deosebit de dur în relațiile cu cetățenii Sighetului. Se pune întrebarea, de ce i se aprobă de către psiholog practicarea acestei profesii, când el are deviații comportamentale, sesizări și plângeri la diverse organe abilitate. Sighetean fiind și el, actualul agent principal de poliție a fost și lucrător la Căile Ferate Române,(doar acar) părea un tânăr ambițios căsătorit cu o femeie admirabilă. Caracterul lui a suferit modificări periculoase.
CHIAR dacă în trecut știa să se adreseze cu SĂRUT MÂNA chiar și bărbaților și părea că are cei 7 ani de acasă, de când a îmbrăcat hainele de polițist a devenit infatuat, bătăuș, agresiv și utilizatorul uni limbaj licențios. Se pare că munca de polițist l-a dezumanizat și păstrarea lui în această profesie este periculoasă.
Recent a fost trimis de serviciul 112 la sprijinirea internării unui tânăr care din cauza căldurii a intrat într-un soi de atac de panică. Ajuns la fața locului(STRADA GHEORGHE LAZĂR NR. 1/b) împreună cu alt polițist mai tânăr , a vrut el sa-și arate mușchii, fiind de trei ori mai mult și mai antrenat decât bolnavul, așa că l-a trântit de un perete l-a încătușat ca pe o păpușă de cârpe, chiar dacă acesta mirat nu i-a opus rezistență. Când mama victimei, l-a rugat să se comporte mai fin și civilizat cu fiul ei bolnav, polițianul Tracsek i s-a adresat cu... Ce vrei tu BEȚIVO! Sztrimbely Monica Ibolya, mama victimei doamna i-a răspuns că este bolnavă și ea și sub tratament și că nu consumă alcool de nici un fel de peste 10 ani și că se va adresa presei cu reclamație publică, despre abuzurile făcute de polițist în curtea mamei sale. Știind la care ziarist face referire doamna S.M.I.,EL I-A RĂSPUNS că...își bagă...în gura respectivului ziarist)
Chiar dacă victima era in curtea casei unde a fost solicitat, polițistul Tracsek fără a prezenta nici un act ce îi permitea accesul în locuință, bolnavul fiind în curte, acesta a violat domiciliu intrând în casa și cotrobăind prin toate încăperile, fără ai se permite sau solicita accesul. Aceste scene s-au petrecut în prezența a cel puțin trei martori oculari și a vecinilor din blocul de vis-a vis de imobilul în cauză.
Dacă astfel de inși plătim din banul public, care au un comportament degradant și periculos atunci să nu ne mirăm că mai sunt polițiști bătuți și chiar uciși, de câte un interlop mai cu sânge în instalație.