59.000 de hectare de păduri seculare ale Moldovei revendicate de prințul Sturdza vândute scandinavilor de la ikea

LEGEA REVENDICĂRILOR NUMITĂ CU DEDICAȚIE LEGEA LUPU, ne-a distrus averea de suprafață a românilor CODRUL care poeților li se părea că este FRATE CU ROMÎNUL. Însă precum Iuda Iscarioteanul rumânul ajuns să conducă propria moșie, propria lui țară s-a grăbit să o vândă pe aceeași 30 de arginți. Funia este tot mai aproape de par chiar dacă cei îmbogățiți din suferințele neamului. Spițe boierești parșive care au ajuns de au condus vremelnic Moldova iată că au profitat de legile neghioabe date de dușmanii dintotdeauna a poporului au luat din trupul țării 59.000 de hectare de păduri pe care s-au grăbit să le vândă celor mai mari producători de mobilă din lume.

Nici biserica nu s-a lăsat mai prejos. Pimen cu mitropolia lui a dobândit zeci de mii de hectare de păduri pe care le decimează și le trimite în port având logistica necesară exploatărilor forestiere. Da biserica avea proprietăți, se numeau CLEJII dar avea și preoți cu 8-10 copii, care au dat intelectualitatea rurală și inclusiv pașoptiștii masoni din întreaga și bătrâna Europă.
Cu multă durere am ascultat destăinuirea unui inginer silvic care ne-a dezvăluit crimele ecologice din Moldova chiar lângă Iași apoi cele din Suceava și Vaslui.
Am tot cugetat și am realizat în final că vinovați de pacostele economice nu sunt cei care cer drepturi aberante, ci cei care le acordă și le dau sentințe definitive și irevocabile. Legea strâmbă făcute de parlamentari antinaționali și vânduți intereselor străine au pus existența acestui neam și acestei țări pe un eșafod imens. Blestemul care ne-a atins cu mii de ani în urmă se rostogolește și ne face viața tot mai grea. Rumânul are de plătit fiecare crenguță ce o ia din pădurea lui, devenită proprietate suedeză după ce un Sturdza s-a folosit de averea colosală atribuită și a vândut imediat proprietatea și a dispărut în neantul din care a venit. Așa se întâmplă în secuime, în județele cu majoritari unguri, unde averile forestiere au fost hăcuite de politicieni veșnici la guvernare.
Ce fac cei care golesc visteria țării de aurul ei? Ce fac cei plătiți să păzească interesele naționale?
Cine sunt spoliatorii rumânilor și a țărișoarei lor? cum ne apărăm de cei care ne mint că ne vor binele și ne îngroapă de vii în datorii pe care nu le-am făcut niciodată.
Deci scopul lor este să ne pună pună țara pe butuci, nicidecum pe roate.
Niciodată nu mi-ași fi putut închipui că cei care se pretind continuatorii Brătienilor și a epocii lor de glorie economică în Regatul României vor fi în stare să aducă această țară și mai ales poporul ei la sapă de lemn cu coadă de cauciuc, care atunci când vrei să sapi ceva, îți vine direct în cap datorită elasticității cauciucului. Faptul că nu avem bărbați de stat în guvern este clar. Cei care au fost aduși din alte părți și știu cum știu românește nu au nici în clin, nici în mânecă nici cu istoria cruntă a acestei țări și nici cu viziunea națională. Sunt limbrici cei care conduc județele și păduchi care reprezintă externele și nu interesele țării. Lor nu le pasă de unde sug și din ce. Ei să trăiască și odraslele lor ! Cei care nu au avut șansa să ajungă la focul viu al PUTERII sunt damnați la sărăcie și suferință. Degeaba mai faci școli și diverse specializări. Dacă nu ai în spate o forță care să te recunoască și să te împingă peste cadavre la vârful piramidei ești blocat.