”TIGĂILE” DIN MARAMUREȘ . Fruntași sau codași la alegerile parlamentare? CE ZICI Zetea?

CUM SE POATE CA ÎN LOCALITĂȚI CU PRIMARI PSD SA NU SE VOTEZE MĂCAR 75% DIN ALEGĂTORI CA ȘI LA ALEGERILE LOCALE. INTERESUL LOCAL SE LIMITEAZĂ LA PRIMAR SI CONSILIERI? REZULTATELE LOR PROFESIONALE AU PREA MULTE MALPRAXIS.
PE PRIMARUL ACTUAL DIN OCNA ȘUGATAG, CICĂ L-AU VOTAT 1200 DE BULETINE
LA LOCALE .

Primarul PSD din Ocna împreuna cu tigăița viceprimar nu au mișcat nimic pentru alegerile parlamentare. Cum se explică prezenta a peste 1200 de votanți psd la alegerile locale când a ieșit primar Oancea. Iar la parlamentare prezenta a fost de trei ori mai mică. Deci sub 400 de votanți. Președinta de partid psd din Ocna a ieșit din casă la ora 11 si la ora 14 mașina dumneaei era parcata in curte IN ZIUA VOTULUI. Mai mult în satul Breb de unde se trage actualul primar PSD Oancea, primul votant s-a prezentat la urne la orele 13. Mă întreb ce mobilizare psd-ista a fost la Ocna Sugatag? Cu primar nou nouț câștigă alegerile pnl ul. Familia Tigaie din Bârsana s-au împrăștiat peste tot , unul primar in Bârsana , tigăița nora in Ocna , președinta de organizație si vice primăriță, iar tartorul doctorul, ce-ți face injecție exact in locul cu durere(ochi, inima, testicul) marele sile tigaie ajunge consilier municipal in cetatea Maramureșului. Ce merite are aceasta familie de tigăi că au ajuns în fruntea partidului social democrat fără nici un merit si fără investiții? Doctorul cu nevasta sa avea peste opt mii de pacienți înscriși din zona văii Izei. Încasau salarii de aproape un miliard și colac peste pupăză așa zisul doctor că de fapt nici medic nu mai e , dacă ar fi examinat cum trebuie de colegiul medicilor, a pretins si direcțiunea spitalului municipal, pe care l-a adus la sapă de lemn. Nici dacă ar fi avut ziua 48 de ore, tot nu putea justifica toți banii pe care îi lua per capita. Partidul social democrat le-a dat toată susținerea, TIGĂILOR TRĂDĂTOARE, însă ei si acoliții au scos rezultate execrabile care pun sub semnul întrebării fidelitatea lor. CONTROALELE DE LA CAS AU FOST MULT PREA INDULGENTE. CASA DE NAȘTERI DIN BÂRSANA A DEVENIT HOGEACUL TIGĂILOR? Acestor nepăsători trebuie retras sprijinul politic atât consilierului MUNICIPAL care de fapt trăiește în Bârsana cât și vice primăriței din Ocna Sugatag, președintă a Psd ului local, având în vedere rezultatele slabe si foarte slabe. ALINĂ-TE!
CUM SE POATE CA ÎN LOCALITĂȚI CU PRIMARI PSD SA NU SE VOTEZE MĂCAR 75% DIN ALEGATORII ACELAIASI PARTID CA ȘI LA ALEGERILE LOCALE. INTERESUL LOCAL SE LIMITEAZĂ LA PRIMAR SI CONSILIERI? REZULTATELE LOR PROFESIONALE AU PREA MULTE MALPRAXIS.
A face politică din sănătate și a cere pacienților să voteze o anumită persoana, cum se poate califica? Atât Ocna Sugatag, cât și Bârsana duce dorul de apă potabilă. Tigăile au forat după apă dulce, dar lacomi fiind au trecut de apa dulce și au adus la robinete în Bârsana exact slatina, Voiau să strămute scăldușele de la Ocna la Bârsana? La Ocna au slatină și forează acum după ape termale? Toate sunt de la sfânta Natură , dar cu astfel de inși și individe leneșe nu se mai face europenizare în Maramureș. Soluția imediată este retragerea sprijinului politic la ambele tigăi și din Ocna și din Sighet, până nu balegă toată ciurda. Iar dacă vreți să fiți recunoscuți gospodari scoateți viceprimarii pe teren. Unii s-au împuțit în birouri! SAU MAI BINE TRIMITETI=O LA CARCIUMA EI UNDE STA MAI TOATĂ ZIUA.

p