Protest de la babele după care fluieră doar oala sub presiune și le ridică fusta doar vântul.Articolul 100

Fostele informatoare ale regimului comunist ocupă tot mai mult zone eligibile pentru viitoarele posturi din administrația județeană. Nu putem scăpa de racilele securistoide care mimează cinstea și corectitudinea, dar sunt doar slugi plecate a fostei orânduiri pe care o credeam îndepărtată acum 30 de ani.


Profesoare,scriitoare,ziariste, avocate, demult pensionate școlite pe la Stefan Gheorghiu dau lecții de moralitate și conduită socială. Firește că influența rubedeniilor pretins liberale se vede din spațiul cosmic iar ascensiunea lor este tipică regimului socialist.

Cu zbârcituri pe gât, cu pungi sub ochi, pline de otravă și venin, babele actuale, secretarele de protocol al fostului regim, se onanizează pe câte un post de televiziune local (soacre virtuale fără nurori și gineri,care mai recent se bucură de pensii speciale din partea Uniunii scriitoricești ce este ca sumă încă jumătate din cea de care se bucură după stagiul la catedră sau dracul mai știe unde. Consilieri de editură sau prezentatori de emisiuni fără audiență.Una dintre aceste patrupede este o profesoară de limbă și literatură română care atât de tare urăște actuala orânduire socială încât cei care trebuiau să vorbească și să scrie românește au ajuns analfabeți funcționali.

Frumusețile autohtone nu încap pe micul ecran deoarece ar estompa ofilita și permanent răgușita prezentatoare cu vocea tabagică, care la 40 de ani pare puștoaica pe lângă cele de 70 de ani.Deunăzi una de prin țara Lăpușului a făcut o criză de ipohondrie când a aflat că o altă vădană a fost luată în tărbacă de către noi. Inspectoarea generală despre care se știe cum și -a cumpărat postul, care a fost și este investigată de marea parte a presei locale deoarece, a fost urcată pe listele consilierilor județeni pe locul 2(doi) fără a fi respectat statutul PNL și normele interne de promovare , vechime, activitate, meritocrație. După cum se vede frumusețea sufletească este direct proporțională cu cea trupească. Omul urât este și mai urât datorită invidiei pe care o demonstrează în preajma omului frumos și mai ales tânăr.
P.S.Nu toți înghițim găluștile lui Ionel Bogdan! Stim cum a ajuns președinte acest Dinu Păturică , cum îi zice Mircea Dolha deputatul care l-a pus pe scaun și pe care l-au avertizat mulți de greșeala comisă.Cu trei consilieri locali la municipiu reședință la ultimile alegeri locale. Chiar nu există liberali autentici cu ștaif care să decidă soarta județului. Ce o recomandă sau cine? vom informa publicul votant din timp ca să nu irosească tușul pe săgeată.