FLORIN Călinescu s-a înscris în AUR. Deci nu mai poate fi INTERVENIENTUL PARTID VERDE din procesul VERZILOR!

FLORIN Călinescu s-a înscris în AUR. Deci nu mai poate fi intervenientul din PE Cei care au comis falsurile prin care târât formațiunea politică prestigioasă de altfel a Verzilor au părăsit corabia politică. Șobolanii care au adus prejudicii financiare de miliarde dealungul timpului se retrag din ring pentru a nu li se confisca furăciunile făcute în numele Partidului Verde din procesul VERZILOR!PREȘEDINTELE EXECUTIV CTIN DAMOV NU MAI ESTE ÎN CONDUCEREA PARTIDULUI. POSTUL S-A VACANTAT.NICI VICEPREȘEDINȚI NU MAI ARE PARTIDUL VERDE.MAI SUNT DOI A CĂRĂR NUME NICI NUMAI CONTEAZA, DECI LE DĂM PRONUMELE MIREL ȘI AUREL!

FLORIN Călinescu s-a înscris în AUR. Deci nu mai poate fi intervenientul din procesul VERZILOR!
Clovnul feminizat cu numele de Călinescu Florin a intrat în formațiunea VERZILOR europeni apelând la un Iudă ne sinucis încă, (Dumitru Silviu) ce l-a dus în fața judecătorilor scoțându-l mai penibil decât oricare personaj din literatura universală, a fraților Grimm privind hainele despuiatului rege pe care numai un copil nevinovat a putut să strige adevărul deoarece lașii se bucurau de diverse poziții pe care nu le doreau pierdute spunând adevărul. De rușinea PENIBILULUI, oul de om, victimă a celei mai crunte boli a mileniilor s-a aciuit într-o formațiune politică nouă și plină de ambiții patriotice, suveraniste și naționaliste. Fostul Consiliu Național al Verzilor care își zic europeni a devenit mai mic ca și un conducerea unei scări de bloc. Cei care au comis falsurile prin care târât formațiunea politică prestigioasă de altfel a Verzilor au părăsit corabia politică. Șobolanii care au adus prejudicii financiare de miliarde dealungul timpului se retrag din ring pentru a nu li se confisca furăciunile făcute în numele Partidului Verde. Fiind pe rol un proces civil care oricând poate deveni penal, datorită pagubelor și mai ales ilegalităților comise, așa consideratele vârfuri s-au diluat și au sublimat după ce au interzis drepturi elementare colegilor de partid și au lapidat democrația . Din fals președinte al partidului verde, s-a erijat în PARTIDUL VERDE ca intervenient într-un proces civil ducând în eroare instanțele până la nivelul Curții de Apel București. Pornind de la faptul că dreptul de vot poate fi exercitat numai de persoana care are acest drept și că nu se poate să se dea delegații sau împuterniciri altei persoane, deoarece situația dintr-un congres sau consiliu național nu se poate anticipa și decizia se poate lua numai de cel ales , nu și de cel care pretinde că are împuterniciri de la cei lipsă pentru a asigura cvorumul legal decizional.
Cu toate sutele de mii de euro acumulate diabolicul actor a ajuns la limită. Boala nu-l iartă și nedreptățile îmbrăcate în minciuni îl îndreaptă spre formațiunea politică ce susține scheletul opoziției naționale. Este sportiv să crezi că un fotbalist bun marchează în orice echipă ar juca politică, însă cel care se evidențiază dealungul carierei politice cu multe autogoluri, de ce ar avea căutare și mai ales accepțiune de a fi admis într-o nouă și curată formațiune. Este dreptul lui la încă o șansă sau menirea demonului de a distruge tot ceea ce este bun pentru familie și tradiție sănătoasă suveranistă? Mărul putred trebuie scos din lada cu ionatane pentru a nu deveni toată numai borhot.