AMERICA, AMERICA,AMERICA!

Și totuși măcelul din fosta URSS este doar ecoul blestemelor celor care au pierdut teritorii și pe cei dragi în gulagul stalinist. După ce și-au eliminat adevărații stăpâni,mojicii lui Lenin au tras salve de Aurora inspre întreaga lume cu detonare parșivăcreând "lagărul socialist"care de fapt era un cimitir al popoarelor de origine slavă si de credință majoritar ortodoxă,religie care a acceptat fără crâcnire mazilirea monarhilor. Obolul de sânge al sovieticilor a fost masiv in cel de al II-lea război mondial,dar carnagiu ce a urmat grație lui Stalin,precum și celor ca el a înroșit paginile istorie mondiale.

Azi suportăm și chibițăm cu foamea în gât și zgribuliți de frica frigului nuclear sute de milioane de europeni întoxicați de manevrele slavilor. Iugoslavii au platit nesupunerea,cecenii la fel. Iată că u kraina a primit o pedeapsă mult prea aspră pentru fapte despre a căror gravitate știu doar ei rușii.
Cine sunt cei care platesc? Cine sunt cei care cumpără? Cine sunt cei care câștigă întotdeauna? De ce doresc extincția rasei umane? Iată subiectele noastre.