A venit Victor ORBAN pentru ungurime și s-au supărat ceilalți?

În fiecare an de o vreme acolo în secuime vin lideri maghiari dar și români și le spun celor care stau gură cască, exact ce vor să audă sau încă nu au auzit! De data aceasta printre altele a vorbit de populația europeană în special albă caucaziană care se corcește cu tot felul de așa ziși emigranți a căror bagaj genetic este pregătit pentru altfel de societăți decât cele europene. Omul spune ce au constat consilierii lui că de la el la nivelul lui nu-și permite să vorbească deoarece totul se consemnează ca istorie.

Faptele comentate și speculate, dar absolut reale și cu desfășurare în actuala Europă sunt adevăruri crude și de necontestat.
-Nu au fost primiți milioane de emigranți din toată lumea în Germania ?
-Nu s-au alocat drepturi ca la minoritățile naționale celor care au alte preferințe la împerechere decât cele naturale ?
-Nu s-a dat liber la ucraineni în toată Europa și chiar în toată lumea pe motiv că se bat cu rușii?
-Nu există pericolul încrușirării celor patru rase datorită condițiilor economice precare din care să rezulte indivizi cu alte capacități și veleități decât cele ale europenilor civilizatori?
Unde vedeți rasism când de fapt se dorește existența unei singure rase de truditori pentru cei care dețin 95% din averile umanității. De ce este rău să eliminăm conflictele armate și să zămislim oameni buni și inteligenți care să cunoască hotarele UNIVERSULUI dacă tot am avut acces la spațiul cosmic.
Să dorești plante nemodificate genetic, să pledezi pentru rase pure la animale. Să creezi bănci de semințe și rase, dar să scapi controlul asupra celor 4(patru) rase de umanoizi este normal? A vorbi public despre aceste lucruri țin de LIBERTATEA de exprimare, sau se fac trimiteri spre ideologiile interbelice, antisemite , fasciste ? Cei cu informații trunchiate sau superficiale au pretenții la NEAMESTECUL ÎN TREBURIEL INTERNE atât de des vehiculate de socialiștii cu tendințe comuniste. De aceea există și sunt tolerați ca minoritate sexuală bolnavii de homosexualitate și de toate apanajele ei?
De ce nu sunt considerați și LEPROȘII ca minoritate și să li se acorde drepturi și toleranță maximă? Premierul ungur a pus doar degetul pe rană și a determinat din nou să-și rupă hainele de Mari PREOȚI și să declare ca necesară îndepărtarea și chiar uciderea celui care menține creștinismul și respectă celula de bază a societății FAMILIA ȘI VALORILE MILENARE.
Trebuia abătută atenția maselor de la adevăratele probleme vitale și ale acorda CARDURI GOALE; NU PÂINE ; CI DOAR CIRC! Să uite de facturi, rate la bănci, prețuri umflate și mai ales de crimele făcute de mafia albă în numele Pandemiei
IARĂ AU ROMÂNII PRAF ÎN OCHI , PENTRU A NU IEȘI ÎN STRADĂ ȘI A LINȘA CA ȘI-N 89 DICTATORII UCIGAȘI?